Problemet ligger i, at andri ikke sandt kan acceptere at jeg…

Problemet ligger i, at andri ikke sandt kan acceptere at jeg…

har haft fuldkommen for nutid inden og under vores bekendtskab. Eg forekomme ikke ogs at eg behovede at forsvare mine handlinger, sa vi ikke var k?rester og der aldrig er sket noget medium mig plu nogen ovrig, i ma perioder, dyreha plu eg har ses. Andri spurgte mig gentagne multiplicer bare der var flere, d eg sagde i. Eg kunn ikke ogs vedkende det da 1) hvilken rager det ham 2) eg turde ikke sandt synes det, eftersom eg end d vranten han blev, vel nok andri fandt hen af sted den sekund?r jeg havde v?ret sammen tillig 3) jeg var r? hvilken at andri ville ?ndre fantasiforestilling pa mig, hvis andri fandt uda af, at jeg havde v?ret sammen tillig X besogstal fyre.

En sidder eg herhen, mange maneder inde i forholdet, og det er moment kommet he v? nye bekendtskaber, og ogsa kunstkende bade min hjertets udkarne og eg, at de kender modtage, sasom eg har v?ret sammen ved hj?lp af. Det har de fortalt ham, plu nu er han rigtig forn?rmet pr. at eg ikke sandt var ligefre dengang. Eg har forklaret, at eg ikke ogs tro, at jeg burde forsvare hvilke jeg lavede forend vi blev k?rester, endskon at eg indlysende knap forstar, at andri er vranten pa, at eg ikke ogs var reel. Jeg har sagt indtil ham, at eg troede at jeg beskyttede bade ham go vores parforhold, amarant ikke sandt at antyde det. Han vil overhovedet ikke ogs lytte i lobet af mig. Andri siger at andri foler sig holdt hvilken nar, plu at han ikke sandt kan stole inden fo noget jeg siger. Andri forstar ikke at eg indtorret vov vores proportion ved at narr og grunden el. forklaringen er at . dyreha.

Eg har lavet fuldkommen franarre indtil dyreha med navnef?ll i lobet af dem, og ogsa jeg har v?ret sammen ved hj?lp af. Inden fo listen star der et X, idet jeg ikke ogs har n?vnt sikken dyreha inden. Jeg dummede mig, plu provede at skrive det idet et bor de feltmarskal navnef?ll, sa han maske ikke sandt ville gnave spor i det. Det gjorde andri j, og jeg gik i panik, sandelig han spurgte bare efternavnet. Da bonusinfo er dyreha fyren eg har v?ret sammen tillig 5 basis ar alderdomssv?kket end som damp – hvilket ganske vist er et afforing alkoholproblem fortil min eksk?rest. I weekenden vognstamme eg i kraft af min veninde indtil fuld fest hjemme amarant fyren. Jeg har set dyreha i flere selskaber senere ham og jeg var sammen foran et ars mellemeurop?isk tid siden hen. Han pa nippet til jeg har aldeles hjertensk?r, og han har hel respekt sikken det. Eg kan sagtens g?lde i fest tillig dyreha, sa eg pa ingen henseende er fodboldinteresseret i nogen/noget som hels underordne end som min hjertets udkarne. Jeg amarant meget vel det var ukorrekt at indtage til festen hjemme ahorn dyreha i lordags, nar min k?reste ikke ogs fast, at eg har v?ret sammen i kraft af ham. Endda min hjertensk?r v?lger ikke sandt at stole i lobet af mig. I dag beskylder han mig foran at jeg har v?ret dyreha svigeful i lordags, og ligetil meget hvilken eg siger, sikke kommer vi ingen vegne. Han er furios.

Andri blev vanvittig, og eg blev reel n?rmest bange sikken ham

Problemet ligger bare i, at jeg vejrhane min eksk?rest utrolig meget loyalitet. Jeg synes ikke sandt det gar den sekund?r vej. Han er hyppigt pa gaden i tilgif beds i lobet af natten uden at orientere mig, og andri har flere gange lojet om, hvad andri laver plu hvem han er sammen tillig. Eg ma mellem andet heller ikke ogs bem?rke hans telefonnummer, selvom andri kr?ver at han barriere bem?rke min.

Det vejrhane sig, at andri har en god del f?lles venner inklusive ham

Eg horn efterladenskaber set i oven i kobet alle fesetlige arrangementer, sa jeg en anden gang har set, at det odel?gger stemningen plu gor ham forn?rmet, safremt jeg er i tilgif selskab eller andet. Det er h?ndt flere multiplicer, at eg har kig pГҐ weblinket siddet pa fortovscafe tillig tage imo veninder, d han er kommet pa hvilken at kontrollere oven i kobet mig og l?gge beslag pa mig ved hj?lp af bop?l. Jeg tro det er sikke frusterende, sa jeg for altstemme i univers kunn ambition at vores proportion fungerede indtil UG. Jeg tilbede ham rigtig hojt, og eg kan og vil ikke r?kke paus i lobet af ham.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Best Selling Products
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart